ÇADIR VE BRANDA TAMİR SETLERİ

tamir seti, branda, set, tente, gölgelik, çadır

“Branda Tamir Seti”, yıpranmış ve yırtılmış olan brandaların onarımında kullanılmaktadır. Delinmiş olan branda da tamir edilebilmektedir. Onarım seti ile pratik çözümler sağlanabilmektedir. Hızlı ve kolay onarım imkânı sunmaktadır. “Branda Tamir Seti” ile acil durumlarda, anında müdahale edilebilmektedir.  Amaca göre özel olarak tasarlanmıştır. 

“Çadır Tamir Seti”, kamp alanında bulundurulması gereken temel ihtiyaçlardandır. Çadır bandı olarak da adlandırılmaktadır. Çadırın onarımında; malzeme ve yapı gibi özelliklerine dikkat edilerek tamir edilmelidir. Hasara uğramış ve eskimiş olan yerleri, onarım seti malzemeleriyle giderilebilmektedir. Tamir seti içinde; özel kumaşla buna uygun yapıştırıcı ve halkalar bulunmaktadır. Dikiş için iğne, sarma ipleri, kapatıcı ve fermuar ürün içeriğinde mevcuttur. Ayrıca, naylon ve örgülü yama gibi çeşitleri bulunan; yapışkanlı parçalar da çadır tamir seti ürünlerini oluşturmaktadır.

Branda tamiri yapılırken; yapısındaki, kumaş özelliklerinin bilinmesi gereklidir. Buna uygun ürünler kullanılmalıdır. Branda onarımı için, en acil çözüm; branda tamir seti olmaktadır. Çünkü set içerisinde, gerekli tüm ihtiyaçlara cevap verecek malzemeler bulunmaktadır. Yapışkan yamaların kullanılmasıyla, yırtık yerler onarılabilmektedir. Su geçirmez bant özelliğiyle de dayanıklılık sağlamaktadır. Bu malzemelere, tamir bandı adı verilmektedir. Branda tamiri, yıpranma ve yırtıkların onarılmasında; güvenle koruma sağlamaktadır. Açıkları kapatarak, su sızıntısını önlemektedir. Böylelikle estetik görünüş sağlamaktadır. Özellikle, tırlarda yapılan branda tamiri için, en uygun ve en ekonomik yöntemlerden de biridir.

Çadır tamiri, özellikle kamp alanlarında uygulanmaktadır. Yırtılan ve onarıma ihtiyacı olan çadır, öncelikle yapısı itibariyle ele alınmalıdır. Buna göre, uygulanacak olan çadır tamiri yöntemine karar verilmelidir. Onarım işlemi için gerekli malzemeler; “Çadır Tamir Seti” içerisinde bulunmaktadır. Ürün, özel tasarlanmış çantası ile kolay taşınma avantajı da sunmaktadır. Tamir seti, hızlı ve kolay bir yöntem oluşturmaktadır. Çatlak ve boşlukları kapatıp, tüm sızıntıları önlemektedir.

 

Çadır ve Branda Tamir Setleri Kullanım Alanları

 

“Çadır ve Branda Tamir Setleri” kullanım alanları, uygulandığı yerler açısından değişiklik göstermektedir. Birçok alanda tercih edilmektedir. Kullanımı; onarım ve tamir işlerine yöneliktir. Çadır yırtıklarında ve branda onarımında hızlı ve pratik çözümler sunmaktadır. Tamir setleri, güvenli ve kaliteli ürünlerden oluşmaktadır. Sertifika ve garanti kapsamında olması da ürün kalitesini göstermektedir. Kullanım yöntemleri ile kolaylık sağlamaktadır. Daha çok kamp alanları ve otomotiv sektöründe öne çıkmaktadır. “Çadır ve Branda Tamir Setleri”, onarım kiti olarak da bilinmektedir. Ürünlerde avantaj ve indirim imkanları sunulmaktadır. Katalog çeşitliliği ile modern ve ekonomik olan ürünler; daha detaylı tanıtılmaktadır. Onarım setleri, su ve güneş ışınlarını önlemek amacıyla kullanılan; çadır ve brandaların onarımında etkilidir. Pratik ve kolay onarım teknikleri arasında yer almaktadır. Hızlı ve etkin sonuca ulaşılmaktadır. Ürün setinin kullanım alanları

  • Şantiye ve kermes gibi büyük ebatlı çadırlar.
  • Şemsiye görünümlü brandalar.
  • Oto ve tır gibi tüm araçlarda kullanılan brandalar.
  • Kamp çadırlarının onarımı.
  • Spor alanları olarak; tenis kordu ve halı sahalarda kullanılan brandalar.
  • Petrol ofisinde kullanılan; koruma brandaları.
  • Tüm mekânlarda kullanılabilen; gölgelik brandaları.
  • Deniz yatağı, yapay gölet ve havuz gibi tüm şişme botların onarımına ilişkindir.

Çadır ve Brandalar

Branda, özel yapı malzemesinden oluşmaktadır. Kullanılan kumaş; mevsimsel özellikler içermektedir. Branda, kullanım alanlarında; güneş ışınları, su ve ısıdan korunmak amacıyla tercih edilmektedir. Özellikle su geçirmez brandaların kullanım alanları, çeşitlilik göstermektedir. Dış mekânlarda ve otomotivde; araba ve tır gibi araçların, hava şartlarına karşı korunmasında kullanılmaktadır. Ayrıca, branda; kullanım alanlarına göre örtme ve olumsuz dış faktörlere karşı koruma özelliğine sahiptir. Branda, kapalı alanlar ve gölgelik oluşturmak amacıyla da kullanılmaktadır.

Çadır, mevsim şartlarına karşı korunaklı ve barınmak için oluşturulan yapı malzemesidir. Çoğunlukla, kamp alanlarında kullanılmaktadır. Çadır, direk zeminleri kaplayan örtüdür. Özel tasarımlar ile çeşitlilik göstermektedir. Mevsimsel değişikliklere göre katalog sunumları yapılmaktadır. Kamp alanına kurulan çadır; rüzgâr, yağmur ve güneş ışınlarına karşı koruma sağlamaktadır. Renk ve desen seçimleriyle otantik görünüm sağlamaktadır.

 

 

Çadır ve branda tamir setlerine aşağıdaki linkten de inceleyebilirsiniz.

https://www.brandamarketim.com/cadir-ve-branda-tamir-setleri

 

 

 

Etiketler: tamir seti, branda, set, tente, gölgelik, çadır
Haziran 23, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR